Lunchworkshop prijszetting

Een actieve workshop over prijszetting. Simon Gryspeert, Project Manager Kennis & Tools bij Flanders District of Creativity, is gespecialiseerd in prijszetting. Hij gaat op een interactieve manier aan de slag om jullie de kunst van prijszetting bij te brengen.

Workshop

Op vraag van hun subsidiërende instantie richten ze zich vooral op ondernemende studenten én ondernemende jongeren tussen 18 en 25 jaar. Val je buiten deze doelgroep, dan verwijzen ze je graag door naar de startersfabriek. 

Opgelet: deelnemen is gratis, inschrijven verplicht en kan hier.
De plaatsen zijn beperkt!

Over Gentrepreneur

Gentrepreneur is er voor álle jongeren die hun dromen van onder het stof willen halen. Of je nu een onderneming wil beginnen, advies wil of gewoon eens iets wil uitproberen: als het kriebelt kan je bij Gentrepreneur terecht. Kijk snel op de site van Gentrepreneur en kom langs in Gent.

Gentrepreneur is een initiatief van Startersfabriek VZW,  Stad Gent, Idea Factory, Durf Ondernemen, Centrum voor Ondernemen en Minus One VZW met de steun van EFRO, het Agentschap Innoveren & Ondernemen en de Provincie Oost-Vlaanderen.

 

Datum

27 april 2018

12:00 - 13:30

Locatie

Gentrepreneur HQ
Korte Meer 7

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Gentrepreneur

Prijs

gratis

Andere activiteiten