Machineering 2019

Over goed één week opent Machineering 2019 de poorten van Hal 5, waar zo’n 15.000 m² maak- en engineeringtechnologie op u wacht. De 150 exposanten laten u en uw afdelingshoofden geen tijd verspillen in Brussels Expo.

Vermijd maandenlange koffiemeetings met leveranciers en benchmark uw maakstatus met korte en zinvolle demo’s en gesprekken. Check hier welke technologieroutes voor u en uw collega’s een must zijn.

14 expert classes

De federale overheid vereist dat uw medewerkers binnen hun domein regelmatig opleidingen volgen. Dat kost niet alleen tijd en geld, maar vaak is het ook heel moeilijk om een degelijk hands-on aanbod te vinden voor medewerkers uit productie, aankoop, assemblage, engineering, ontwerp, prototyping, machine- en bewerkingstechnologie. De expert classes op Machineering 2019 vormen dan ook de ideale gelegenheid om uw medewerkers in een korte tijdspanne, op een zinvolle en praktische manier technologische inzichten te bieden. Wij raden u dan ook aan om uw beursbezoek op de agenda te zetten en de reservatievouchers van uw bezoek bij te houden. Een dergelijk beursbezoek is immers een meer dan valabele opleiding. 

Hier vindt u het programma van de expert classes en reserveert u in één muisklik zowel uw beursbezoek als de classes.

Can I print this?

Naast dagelijkse workshops over de mogelijkheid om stukken deels of volledig via Additive Manufacturing te vervaardigen, gaat u in gesprek met experten van Flam3D, VUB, Vives, KULeuven en Flanders Make. Zij geven u een objectief oordeel omtrent de haalbaarheid en betaalbaarheid van uw printproject. Op de beurs zelf vindt u leveranciers van software en printtechnologie, engineeringbureaus en 3D-printbedrijven die u van dienst kunnen zijn.

Inschrijven

Vooraf registreren maakt een bezoek voor u een stuk gemakkelijker: u hoeft niet aan te schuiven in de rijen wandelt vlot Machineering 2019 binnen. Uw badge is 3 dagen geldig, dus u komt naar keuze op woensdag, donderdag of vrijdag. Donderdag blijft de beurs speciaal voor u open van 10u tot 22u. Tijd genoeg dus om samen met uw partner of collega’s na de kantooruren bij een hapje en een drankje de banden aan te halen met bestaande en nieuwe spelers. U bent van harte welkom! Wenst u een E-Vip ticket met gratis parking? Neem contact op met één van onze 150 exposanten. U vindt ze hier.

Datum

27 maart tot 29 maart 2019

Locatie

Brussels Expo | Hal 5
Belgiëplein 1

1020 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Invent Media bvba

Prijs

gratis

Andere activiteiten