Makersplatform Ministry of Makers

Ben je een professionele maker, onderzoeker, fablab of maakbedrijf? Ben je nieuwsgierig naar het creatieve landschap in regio Gent? Ben je op zoek naar nieuwe connecties, samenwerkingen of het delen van infrastructuur? Wil je graag jouw projecten, creaties of atelier aan de wereld tonen of ben je op zoek naar extra inspiratie? Ministry of Makers en Stad Gent nodigen je van harte uit op woensdag 6 november in Design Museum Gent voor de lancering van de pilot van het Makersplatform.

Ministry of Makers en Stad Gent werkten de voorbije maanden intensief aan een digitaal Makersplatform, in samenwerking met de Gentse start-up DataScouts. Inmiddels is de pilotversie van ons platform klaar. Met ons Makersplatform willen we de creatieve sector in Gent en Oost-Vlaanderen extra visibiliteit geven. Ons doel is om inspireren, ondersteunen en matchmaking mogelijk te maken. Wij willen een levendige community opbouwen waar kennis, ruimte en infrastructuur gedeeld kunnen worden. Lokaal, cross-sectoraal ondernemerschap én innovatie een extra duwtje in de rug geven.

Programma

  • 17u30: Deuren open
  • 18u00: Ontvangst & verwelkoming door Katrien Laporte (Directeur Design Museum Gent) en Els De Leeuw (Directeur Dienst Economie Stad Gent)
  • 18u15: Introductie Ministry of Makers & demo Makersplatform DataScouts
  • 18u30: Enkele testimonials + vragen uit het publiek
  • 19u00: Start receptie
  • 20u00: Einde

Wie zich inschrijft én op woensdag 6 november present is, kan ook gratis de nieuwe expo in Design Museum Gent bezoeken (Lina Bo Bardi Giancarlo Palanti). Schrijf je hier in

Datum

6 november 2019

17:30

Locatie

Design Museum Gent
Jan Breydelstraat 5

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Ministry of Makers en Stad Gent

Prijs

gratis

Andere activiteiten