MaterialDistrict Rotterdam

MaterialDistrict (voorheen Material Xperience) is hét toonaangevende materiaalinnovatie-evenement voor r&d- en designprofessionals en vindt plaats van 12 tot 14 maart 2019 in Rotterdam Ahoy.

Wat kun je allemaal verwachten?

Noviteiten van bekende merken

Een groot aantal bekende merken introduceren hun nieuwe materiaalinnovaties tijdens MaterialDistrict Rotterdam aan het grote publiek. In totaal exposeren meer dan 150 toonaangevende materiaalfabrikanten in zes sectoren (ArchitectureInteriorsUrban & LandscapesProductsTextiles & Fabrics en Print & Sign) hun noviteiten: het ‘nieuwste van het nieuwste’ is dus letterlijk wat je vindt tijdens een bezoek aan MaterialDistrict Rotterdam 2019.

Onafhankelijke tentoonstellingen

De organisatie richt in nauwe samenwerking met de ambassadeurs zes paviljoens in op de beursvloer, waarin per sector (ArchitectureInteriorsUrban & LandscapesProductsTextiles & Fabrics en Print & Sign) bijzondere expositiestukken van start-ups en ontwerpers worden gepresenteerd.

Spraakmakend lezingenprogramma

MaterialDistrict staat bekend om haar spraakmakende lezingenprogramma, waarin gerenommeerde (inter)nationale architecten, wetenschappers, ontwerpers en andere experts de laatste ontwikkelingen op materiaalgebied delen met het publiek. Voor het eerst in de geschiedenis van de beurs waren er tijdens de afgelopen editie op de beursvloer simultaan twee theaterprogramma’s waarin een line-up van maar liefst 55 sprekers hun kennis en ervaring met de bezoekers deelden.

Updates over het programma, exposanten en specials vind je op de volgende kanalen: FacebookInstagramLinkedIn en Twitter

Datum

12 maart tot 14 maart 2019

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10

3084 Rotterdam, Nederland

Toon op Google Maps

Organisator

MaterialDistrict

Prijs

gratis

Andere activiteiten