Ministry of Makers zoekt designers en maatwerkbedrijven

Ben je een Oost-Vlaams designer en heb je een hart voor de sociale economie? Ben je geïnteresseerd om jouw idee/concept uit te werken, in een nauwe samenwerking met maatwerkbedrijven van hier? Wil je je laten inspireren door de ateliers en de daar aanwezige ambachten, materialen en vakkennis? Goesting om in november 2019, samen met enkele andere designers, een nieuwe Vol+Maakt-collectie te presenteren?

Kom dan naar onze inspiratie- en infoavond in Design Museum Gent, op dinsdag 12 maart (aanvang 17 uur). We vertellen je dan alles over onze eerste Vol+Maakt-collectie, die werd gelanceerd in september 2018, in samenwerking met Stad Gent. We laten enkele van de betrokken designers en maatwerkbedrijven aan het woord én vertellen je graag meer over de voorwaarden om deel te nemen aan onze nieuwe call voor 2019!

Inschrijven

Het is belangrijk om je vóór 5 maart in te schrijven. Stuur ons een mail waarin je jezelf kort voorstelt. Vertel ons ook waarom je graag mee zou doen en/of interesse hebt in het project. Heb je al ideeën? Concepten die uitgewerkt zijn? Neem ze dan de 12de zeker mee, zodat we ze kunnen bespreken.

Samenwerkingsmogelijkheden

Ben je een Oost-Vlaams maatwerkbedrijf en zie je opportuniteiten om mee te werken aan deze nieuwe collectie? Geef ons dan een seintje. Wat zit erin voor jou? Nieuwe kennis dankzij de kruisbestuiving tussen designers en maatwerkbedrijven, waardevolle nieuwe contacten en bijkomende exposure. Kortom: het nieuwe traject biedt uw bedrijf de kans om deel te nemen aan een uniek project!

Tijdlijn

  • 5 maart: deadline inschrijving
  • 19 april: deadline indienen concept(en)
  • 26 april: bekendmaking selectie ontwerpers
Datum

4 maart 2019

23:59

Locatie

Design Museum Gent
Jan Breydelstraat 5

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Ministry of Makers

Prijs

gratis

Andere activiteiten