Modest Fashion Forum 2018

Mvslim organiseert in samenwerking met MoMu – ModeMuseum Antwerpen het eerste Modest Fashion Forum in Antwerpen, op 23 november 2018 in Arenberg. Tijdens deze eendaagse conferentie zullen zeven gastsprekers inzichten bieden in de wereld van modest fashion binnen een Europese context.

Wat kan je verwachten?

MFF18 zet de wereld van ‘modest fashion’ binnen een Europese context voor het eerst in de kijker. Deze industrie wordt ondertussen geschat op een waarde van $44 miljard. Vele modemerken, gaande van internationale retailers tot nieuwe ontwerpers, wonen dit event bij om zich verder te verdiepen in alle facetten van modest fashion.

MFF18 kaart zowel de evolutie, als de opportuniteiten en valkuilen van deze modetrend aan. Bovendien zal tijdens een panelgesprek de toekomst van de sector besproken worden met Kaat Debo, directeur van het ModeMuseum, als moderator. Daarnaast werpen belangrijke stakeholders zoals designers, retailers, media en influencers licht op deze industrie die tot vandaag weinig aandacht kreeg in het Europese modelandschap. Door deskundige sprekers aan het woord te laten en hen vanuit hun eigen ervaring de industrie te laten belichten, kan iedereen iets bijleren over een markt waarvan leiders doorgaans moeilijk te bereiken zijn.

Mvslim, dat 4 jaar geleden werd opgericht, is een online platform dat met positieve storytelling het discours rond minderheden wil veranderen. Het platform bereikt een breed en internationaal publiek.

 

Praktische informatie

  • Het event is Engelstalig gesproken.
  • Lunch en drank zijn inbegrepen in de prijs. 
  • Er is een groepskorting van 25% voor iedereen die 3 of meer tickets koopt.

Registreren voor het Modest Fashion Forum kan via de website van Arenberg. Voor meer informatie over het event, kan u hier terecht. Voor Flanders DC lezers kost een ticket 70 euro, in plaats van 95 euro. Gebruik de kortingscode partnermff18 bij de checkout.

Datum

23 november 2018

09:30

Locatie

Arenbergschouwburg
Arenbergstraat 28

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Mvslim en MoMu Antwerpen

Prijs

€95 en €45 voor studenten