Mutation Festival 2019

Op 29 november verzamelen makers, techneuten en creatieve breinen zich wederom in Gent voor Mutation Festival, een kunst- en technologieconferentie die het onderwijs van de toekomst uitdaagt. Verwacht je aan een intensief dagprogramma vol inspirerende sprekers, workshops, expo, praktijkvoorbeelden, discussies en installaties. 

Dé conferentie die de technologie - en kunsteducatie op een speelse manier verder duwt en samenbrengt. Laat je inspireren door (inter)nationale helden, de workshops van de toekomst en leer vooral hoe je er zelf mee aan de slag kan in jouw praktijk. Mutation verbindt studenten en cultuurprofessionals met makers, techneuten en creatieve breinen.

Wij geven een stem aan zowel praktijkmensen als aan internationale en lokale helden in de art en tech wereld die het onderwijs van de toekomst uitdagen. Er is ook een gratis avondprogramma (Bring Your Own Beamer 2019, algorave,...) waar de conferentie zich omtovert tot een feest waarbij we het voorbije jaar vieren in elkaars gezelschap.

Meer concrete info over tickets, locatie, programma en tijdschema releasen we op mutationfest.be.

Datum

29 november 2019

09:30

Locatie

verschillende
locaties

in Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Nerdlab

Prijs

Student: 20 euro/ Pro: 50 euro

Andere activiteiten