Nightingale TV Live Broadcasting

Voor deze editie van de persdagen organiseert marketing en communicatie agency Nightingale geen opendeurdag. Dat is niet mogelijk omwille van de lockdown. Het alternatief blijkt alvast een stuk spannender: Nightingale lanceert een digitale tv-show op 29 en 30 april.

Press days worden live show, showroom wordt nieuwsstudio. 

‘Nightingale TV – Live Broadcasting’ zal te volgen zijn via Facebook en YouTube op 29 en 30 april. Pers, stylisten, influencers en andere geïnteresseerden zijn online welkom om alles te ontdekken over onze nieuwste merken, spannende verhalen en collecties.

Digitalization is key

In 2020 richt Nightingale zich volledig op digitalisatie. Digital en social content zijn nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag. Daarom haalt Nightingale haar producten uit de rekken en livestreamt ze rechtstreeks naar jouw scherm via Nightingale TV, live vanuit Antwerpen en Amsterdam.

De showroom wordt getransformeerd in een inspirerende nieuwsstudio, zonder publiek, ingericht om Nightingale TV rechtstreeks online uit te zenden. Via een online streamingplatform kan je de brede waaier aan merken en producten ontdeken, waar en wanneer je wil. Want staying in is in.

Praktisch

Nightingale TV wordt gepresenteerd door Britt Valkenborghs en Lieven Trio, twee bekende Vlaamse journalisten en mediapersoonlijkheden. Het duo vertelt straks alles over de belangrijkste trends in mode, beauty en lifestyle en het meest inspirerende nieuws van de Nightingale klanten. Verwacht je ook aan tips en tricks van specialisten en exclusieve interviews met experten.

Houd de Instagram- en Facebookpagina’s van Nightingale in de gaten voor dagelijkse updates en sneak peeks en tune zeker in op 29 & 30 april.

Datum

29 april tot 30 april 2020

Organisator

Nightingale

Prijs

gratis

Andere activiteiten