Online contactdag financiering & subsidies

Georganiseerd door
Flanders DC

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te ondersteunen? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze online contactdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

Tijdens de online contactdag financiering en subsidies kan je voor financieringsvragen een digitale afspraak maken met PMV. Heb je vragen over de winwinlening, de startlening, de cofinanciering, de waarborgregeling of een ander financieringsinstrument van PMV naar aanleiding van je project dan maak je best een afspraak met een expert van PMV.  

Ben je gevestigd in Limburg of heb je plannen om daar een project op te starten of over te nemen? Denk je aan LRM als investeerder, of wil je gebruik maken van de KlimOp-lening of PLUS-lening van LRM, maak dan een afspraak met een expert van LRM, de Limburgse investeringsmaatschappij.  

Wil je een algemeen overzicht van steunmogelijkheden voor je project: subsidies van VLAIO alsook andere steun- en financieringsmogelijkheden? Wil je graag weten welke begeleidingstrajecten van VLAIO-partners voor jou van toepassing zijn? Maak dan een afspraak met een bedrijfsadviseur van VLAIO. Ondernemers uit de mode- en designsector die zich inschrijven voor een gesprek met VLAIO zullen een afspraak krijgen met een bedrijfsadviseur vanuit Flanders DC, het Vlaamse design- en modecentrum.

Praktisch

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Ben je geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en welke tijdstippen je het beste passen. 

Voor een gesprek met PMV of LRM vragen we je een (summier) businessplan door te sturen naar Mieke Demey, uiterlijk 4 dagen voor de contactdag. 

Deze zitdag is gratis maar reservatie is verplicht. 

Datum

23 april 2024

09:00 - 17:00

Organisator

VLAIO en Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten