Online Expertendag: Topteams bouwen én houden

Georganiseerd door
Flanders DC

Een organisatie is maar zo goed als de mensen die er werken. Dat weet jij als ondernemer uit de creatieve sector maar al te best. Maar hoe krijg je de juiste mensen — medewerkers of freelancers — op de juiste plek? En vooral: hoe hou je ze daar? Hoe zorg je voor voldoende diversiteit binnen je team? Hoe verzoen je je eigen creatieve rol met die van leidinggevende? En ben je eigenlijk wel een goeie leider? Veranderingen doorvoeren is lastig, hoe pak je dat best aan? En hoe voorkom je burn-out? Om al je vragen rond dit thema te tackelen organiseren we op 11 mei 2021 een online Expertendag, specifiek voor de creatieve sector.

Hoe?

Dit evenement verloopt via het platform 'Zoom'. Er zit een heel arsenaal aan doorgewinterde specialisten uit alle hoeken van de creatieve sector én daarbuiten klaar om al je vragen te tackelen. In kleine groepjes wissel je in een virtuele breakout room van gedachten met deze straffe experts. Je kan ook een persoonlijk gesprek met een aantal van hen reserveren.

Concreet

Je kiest zelf bij welke sprekers je graag in een in een virtuele breakout room aanschuift. Je kan ook aangeven of je graag een online 1-op-1 gesprek hebt en zo ja, welke experts je voorkeur wegdragen. Wij zorgen voor een gepersonaliseerde dagplanning, maximaal rekening houdende met je voorkeuren, zodat je zoveel mogelijk uit deze dag kan halen.

Een ticket kost 40 euro (excl. btw) inclusief een bijzonder fijn verrassingspakket dat je op voorhand krijgt thuisgestuurd.

Voor wie?

Deze Expertendag is bedoeld voor groeiende of mature ondernemingen uit de creatieve sectoren, niet voor starters of ondernemers uit andere sectoren.

Schrijf je als eerste in

Blijf je graag op de hoogte, laat dan je contactgegevens achter in dit formulier. We geven je dan als eerste een seintje als de inschrijvingen van start gaan. 

Datum

11 mei 2021

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

40 euro (excl. btw)

Andere activiteiten