Online sessie: Starten in de creatieve sector

Georganiseerd door
Flanders DC

Wil je starten in de creatieve sector of ben je net gestart en zit je vast? Dan is de online sessie Starten in de creatieve sector iets voor jou. Flanders DC maakt je i.s.m. de sectorwerking creatieve economie van de POM Limburg wegwijs in de sector, vertelt hoe je kan nagaan of je idee ook een goed businessidee is, op welke valkuilen je best let en hoe je je plannen concreet kan uitwerken. 

Heb je een idee of ben je gestart in mode of design? Dan kan je tijdens Starten in de creatieve sector meteen de sessie 'Starten in mode' of 'Starten in design' (als ontwerper) kiezen en krijg je nog meer informatie op maat.

Zit je daarna nog met vragen, dan kan je (optioneel) in de namiddag 1-op-1 videochatten met experts en adviseurs van Flanders DC, Voka en UNIZO. 

Voor wie?

Voor iedereen die een zaak wil starten of pas gestart is in de creatieve sector (mode, muziek, design, architectuur, communicatie, beeldende kunst, games, gedrukte en digitale media, podiumkunsten, nieuwe media, erfgoed en audiovisuele industrie).

Programma

  • 10u — 10u10: Verwelkoming
  • 10u10 — 11u30: Presentatie Starten in de creatieve sector (algemeen) / Starten in mode / Starten in design
  • 11u30 — 11u50: Korte getuigenis van een creatieve ondernemer over zijn/haar start
  • 11u50 — 12u00: Wrap-up
  • 13u00 — 17u00: Optioneel: stel je startersvragen in een 1-op-1 gesprek met een adviseur

Praktische info

  • Voor deze online sessie werken we met Zoom. Je schrijft je in via de inschrijflink en in de bevestigingsmail vind je de juiste videolinks terug. Vergeet de sessie zeker niet in je agenda te zetten! 
  • Tijdens de sessie is er ruimte voor Q&A.
  • Bij inschrijving kan je (optioneel) kiezen om in de namiddag je specifieke startersvragen te stellen in een 1-op-1 gesprek met een adviseur van Flanders DC, Voka of UNIZO. Je ontvangt dan een week op voorhand het exacte tijdstip van je afspraak per mail samen met een individuele link naar je videogesprek.
Datum

28 juni 2021

10:00

Organisator

Flanders DC i.s.m. de sectorwerking creatieve economie van de POM Limburg

Prijs

gratis

Andere activiteiten