VOLZET Online traject: Nieuwe businessideeën voor creatieve dienstverleners

Georganiseerd door
Flanders DC

Flanders DC werkte een snel traject uit om post-corona aan de (door)groei van je creatieve dienstenaanbod te werken.

Bepaal in 3 online workshops je volgende stappen!
Uitdagende tijden vragen om creatieve oplossingen. De coronacrisis dwingt ons allen om na te denken over ons verdienmodel, want het nieuwe normaal ziet er helemaal anders uit. Wat vroeger werkte staat vandaag vaak op losse schroeven.

Als dienstverlener in de creatieve sector is dit het moment om je kansen in kaart te brengen en werk te maken van een future proof strategie. Flanders DC werkte een snel traject uit om aan de (door)groei van jouw onderneming te werken. In drie online workshops helpen we jou om concreet de volgende stappen voor jouw onderneming uit te tekenen en tot actie over te gaan.

Voor wie?

Het traject is op maat van eenmanszaken of kleine ondernemingen die creatieve diensten verlenen (bvb. grafische vormgevers, designers, copywriters, communicatieprofessionals, illustratoren, …) en die hun business model nog willen versterken en/of nog kansen laten liggen op digitaal vlak. Ben je op zoek naar nieuwe manieren om je omzet uit te bouwen, zowel B2C als B2B, dan is dit voor jou. We beperken de groep tot maximum 10 deelnemers dus stel je snel kandidaat.

Hoe?

Het traject verloopt volledig digitaal, via eenvoudige interactieve tools, waarbij we enerzijds plenair een aantal topics kunnen bespreken, maar waar de deelnemers ook elk in hun eigen zone aan de slag kunnen gaan met ideeën, concepten en bedenkingen. We gaan daarbij ook expliciet op zoek naar kennisuitwisseling en het inzetten van elkaars netwerk.

100% digitaal en interactief

Voor creatieve ondernemers wiens creaties door derde partijen worden gebruikt en hun auteursrechten goed geregeld willen hebben.

Programma

 • Voorafgaand: intake bevraging
 • Vrijdag 30/10 van 9u30-12u - Online workshop 1:
  The new normal - jouw context in het COVID-19 tijdperk 
 • Vrijdag 20/11 van 9u30-12u - Online workshop 2
  Ideeën genereren en concretiseren tot 3 pistes 
 • Vrijdag 4/12 van 9u30-12u - Online workshop 3
  Verdienmodel, go-to-market strategie & actieplan
 • Datum met de groep te bepalen: terugkomsessie na enkele maanden

Ter info

Als er meer interesse is dan beschikbare plaatsen, zullen we een selectie maken in functie van voldoende sectordiversiteit, om optimale kruisbestuiving mogelijk te maken. Uiterlijk op 9 oktober ontvang je een bevestiging van deelname. Als een inschrijver uiteindelijk toch niet weerhouden wordt, ontvangt die uiteraard een volledige refund.

Datum

30 oktober 2020

Organisator

Flanders DC

Prijs

€181,50

Andere activiteiten