Online verkopen in de lift?

Op 23 februari verwelkomen Creamoda en BeCommerce u graag in Zellik op een infosessie over e-commerce in de modesector. Aan de hand van cijfermateriaal zal BeCommerce aantonen wat de evoluties in de branche zijn geweest, welke trends hieruit afgeleid kunnen worden en hoe we de toekomst op het vlak van e-commerce mogen inschatten.

Wat is BeCommerce?

BeCommerce is de Belgische vereniging van bedrijven actief in verkoop op afstand, via het internet, en omhelst dus alle vormen van e-commerce. BeCommerce wil bouwen aan de groei van de sector en de versterking van het consumentenvertrouwen in kopen op afstand. Dit doen zij onder andere door informatieverstrekking en certificatie van e-commerce websites (aan de hand van het BeCommerce Kwaliteitslabel).

  Infosessie

  Tijdens de infosessie zal eveneens een fashion case gepresenteerd worden. Twee vragen zullen centraal staan: Welke strategie hanteren om online verkoop in zijn business te integreren? Hoe ervoor zorgen dat het model op termijn rendabel is? Hierop zal een antwoord geformuleerd worden tijdens de praktische uiteenzetting van de fashion case. Naderhand krijgt u eveneens de kans uw vragen te stellen aan BeCommerce en de spreker van de fashion case.

  Programma

  • De evoluties in e-commerce in cijfers
   • Trends en toekomstvisie
   • Cijfers BeCommerce Market Monitor
  • Toelichting van een fashion case: Strategie en rentabiliteit
  • Het BeCommerce label: Meerwaarde en verschil met andere labels
  • Vragenronde en drink
  Datum

  23 februari 2017

  16:00 - 18:00

  Locatie

  Creamoda Belgian Fashion House
  Leliegaarde 22

  1731 Zellik, België

  Toon op Google Maps

  Organisator

  Creamoda en BeCommerce

  Prijs

  gratis voor leden / 60,5 euro voor niet-leden

  Andere activiteiten