Ontdek het logistieke hart van Schoenen Torfs

In 1948 opende Louis Torfs samen met zijn echtgenote vier schoenwinkels. Die vier vormden de basis voor het huidige imperium van Schoenen Torfs. De Belgische schoenwinkelketen is sindsdien uitgegroeid tot een familiebedrijf met meer dan zeventig winkels verspreid over Vlaanderen, heeft een van de grootste webshops in België, stelt meer dan 500 werknemers tewerk en werd al meermaals uitgeroepen tot beste werkgever van België. 

Het hoofdkantoor van Schoenen Torfs bevindt zich in Sint-Niklaas maar enkele jaren geleden werden de logistieke activiteiten afgesplitst naar Temse. In dit distributiecentrum worden dagelijks 5.000 tot 30.000 paar schoenen verdeeld. 

Benieuwd hoe Schoenen Torfs er in slaagt om haar zeventig winkels te bevoorraden en de bestellingen van de webshop daags nadien te leveren? Laat je inspireren en schrijf je in voor het bedrijfsbezoek op 13 september!

Programma

  • 13u30u: Ontvangst
  • 14u: Verwelkoming door Dirk Bulteel, directeur zetel Waasland, Voka / Bedrijfspresentatie door David Pittoors, warehouse manager en Norbert Kennis, manager merchandising en logistiek, Schoenen Torfs
  • 14u30: Bedrijfsrondleiding – logistiek centrum
  • 16u: Netwerkreceptie aangeboden door Schoenen Torfs
  • 17u30: Voorziene einde
Datum

13 september 2018

13:30

Locatie

Schoenen Torfs
De Zaat, Afschrijverslaan 2

9140 Temse, België

Toon op Google Maps

Organisator

Voka

Prijs

gratis

Andere activiteiten