Open Loket Cultuur: Online Corona Special

Gemotiveerd door een succesvolle eerste editie ‘Open Loketten’ in Wallonië, lanceert het culturele team van de Nederlandse Ambassade in België een tweede digitale editie. Drie interessante Nederlandstalige en Franstalige gespreksessies over de disciplines beeldende kunsten, podiumkunsten en creatieve industrie.

Wat kan je verwachten van Open Loket Cultuur?

Wil je weten wat de culturele werking van de ambassade inhoudt? Denk je na over een culturele samenwerking met Nederlandse en Belgische partners, maar weet je niet goed welke regelingen er allemaal bestaan? Plan je een subsidieaanvraag in te dienen bij de ambassade (volgende deadline: 19/7), maar heb je nog vragen over de criteria of aanvraagprocedure? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor grensoverschrijdende samenwerking in tijden van COVID-19? De Nederlandse Ambassade in België trekt een dag uit om jullie persoonlijk te spreken en al jullie vragen te beantwoorden!

Het Open Loket is tevens de ideale gelegenheid om jouw ervaringen rondom grensoverschrijdende culturele samenwerking in tijden van COVID-19 te delen, toekomstige projecten of ideeën te pitchen en om andere professionals uit jouw discipline te leren kennen.

Programma

Er zullen drie Nederlandstalige en drie Franstalige gespreksessies plaatsvinden, ingedeeld per discipline (beeldende kunsten, podiumkunsten en creatieve industrie). Elke sessie duurt maximaal 45 minuten.

  • 10u – beeldende kunsten – NL
  • 11u15 – podiumkunsten – NL
  • 12u30 – creatieve industrie – NL
  • 15u – beeldende kunsten – FR
  • 16u15 – podiumkunsten – FR
  • 17u30 – creatieve industrie – FR

Let op: inschrijven kan tot 12 juni. Het aantal plaatsen is gelimiteerd. De gesprekken vinden plaats in groepen van maximaal 5 deelnemers (een individu of een organisatie). Per organisatie kunnen meerdere individuen deelnemen. Lees meer op onze website of schrijf je in via het formulier. De Nederlandse Ambassade kijkt er naar uit je te ontmoeten! 

Datum

18 juni 2020

10:00

Organisator

Nederlandse Ambassade in België

Prijs

gratis

Andere activiteiten