Een hoofd voor cijfers, een hart voor creatieve beroepen

Georganiseerd door
Flanders DC

Op vraag van de creatieve en culturele sectoren voorziet de Federatie Vrije Beroepen een vierdaagse 'train the trainer' opleiding met als doel de economische vrije beroepers warm te maken om zelfstandigen uit de sector te begeleiden. De Federatie Vrije Beroepen werkt hiervoor samen met Flanders DC en Cultuurloket.

Waarom deze reeks volgen?

Er is veel vraag naar cijferberoepers met kennis over de specifieke steunmaatregelen voor deze sectoren. Het blijkt bovendien dat er algemeen een tekort is aan economische vrije beroepers die in deze sectoren thuis zijn. Daarenboven zijn de enkele specialisten overbevraagd, waardoor zij geen nieuwe klanten meer kunnen aanvaarden. Ook zij hebben dus belang bij extra gekwalificeerde collega's. Daarnaast komen ook andere, meer algemene, steunmaatregelen aan bod.

Toegang tot Kopiloot

Via deze opleiding krijgt u toegang tot Kopiloot: een platform waarop enerzijds mensen die actief zijn in de sector en anderzijds economische vrije beroepers elkaar vinden. Normaal zou u met twee cases moeten aantonen dat u ervaring hebt in de sector om toegang te krijgen tot dit platform. Met deze opleiding wordt u onmiddelijk opgenomen in de database en krijgt u een jaar de tijd om de cases voor te leggen. Een groot voordeel dus! 

Praktisch

De totaalprijs voor de vier namiddagen is 300 euro (exclusief btw). De sessies vinden plaats in Living Tormorrow te Vilvoorde op 15 mei, 29 mei, 12 juni en 26 juni van 14u tot 18u, maar u bent al welkom vanaf 13u00 voor een broodjeslunch. Accreditaties worden aangevraagd (volg deze pagina voor de meest recente informatie hieromtrent). Het is wel de bedoeling dat u de vier sessies bijwoont. Wacht niet te lang met inschrijven, want ze houden het bewust kleinschalig.

Datum

15 mei tot 29 mei 2018

13:00 - 18:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

300 euro (excl. btw)

Andere activiteiten