Opleiding: Leiderschap in cultuur

Het LinC programma is een leerprogramma voor leiders in de cultuursector in Vlaanderen en Nederland. Antwerp Management School, Universiteit Antwerpen en de Universiteit Utrecht slaan de handen in elkaar om zo een kwaliteitsvol programma te kunnen aanbieden.

Dit unieke Vlaams-Nederlandse programma heeft als doel een generatie 'culturele leiders' op te leiden en klaar te stomen voor de uitdagingen van de toekomst. Het programma biedt plaats aan 20 getalenteerde deelnemers, waarvan er 10 uit Nederland en 10 uit Vlaanderen afkomstig zijn. Het programma is bedoeld voor deelnemers die reeds werkzaam zijn op impactvolle posities, een aantal jaren relevante werkervaring meebrengen en over een sterke motivatie beschikken. 
 
Het bestaat uit acht labs, waarin verschillende aspecten van leiderschap in de cultuursector worden behandeld om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen, kennis uit te wisselen met andere leiders in de sector en je netwerk uit te breiden.

Meer informatie en inschrijvingen via de website van Antwerp Management School. Aanmelden voor het programma kan tot 30 juni.

Datum

30 juni 2023

Locatie

Antwerp Management School
Boogkeers 5

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Antwerp Management School

Prijs

vanaf 3.000 euro

Andere activiteiten