Oproep: innovatietraject in de mode

De stad Antwerpen wil innovatieve projecten in de modesector financieel ondersteunen. Denk of werk jij nu aan een innovatief project dat voor vernieuwing zorgt in de sector én je eigen onderneming doet groeien of internationaliseren? Dien dan zeker je project in.

Je kan je innovatief project indienen tot en met 15 september 2021, 12u. Het totale budget van deze oproep bedraagt 150.000 euro. De ondersteuning bedraagt maximum 75% van de totale kosten van het project. De totale projectkost zelf bedraagt minimaal 20.000 euro.

Welke innovatieve projecten?

Projecten die in aanmerking komen, zijn nieuwe oplossingen in de modesector. Het zijn innovaties die nog moeten worden ontwikkeld en operationeel kunnen zijn binnen de zes maanden na goedkeuring van de toelage. Het mode - ecosysteem zal erdoor versterkt worden en tevens zorgt het voor groei of internationalisering van je eigen onderneming. De projecten tonen inherent aan dat Antwerpen een aantrekkelijke stad is om in te ondernemen en te investeren.

Kom jij in aanmerking?

Deze oproep is gericht aan kmo’s in de modesector met aantoonbare en regelmatige activiteiten in stad Antwerpen. Die ‘sector’ mag ruim geïnterpreteerd worden, met uitbreiding naar circulair, technologie, verkoop, marketing, fotografie, Artificiële Intelligentie of gaming.

Meer weten?

Via deze link kan je meer lezen over de criteria, over de toelage voor innovatieve modeprojecten en over hoe je kan indienen.

Op 1 juli (9u) en 8 juli (10u) organiseert de stad Antwerpen info-webinars om je in detail te informeren over de toelage en hoe je best je dossier voorbereidt. Inschrijven voor deze webinars kan hier.

Inschrijven?

Dien hier jouw project in voor 15 september 2021.

Datum

15 september 2021

Organisator

Stad Antwerpen

Prijs

gratis

Andere activiteiten