Label MAKER HANDMADE IN BRUGGE

Handmade in Brugge lanceert in samenwerking met Stad Brugge een nieuwe oproep voor ambachtelijke makers om zich kandidaat te stellen voor het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE. Het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE vormt een erkenning van ambachtelijk vakmanschap. 

Wat?

Het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE kent vele troeven. Het betekent voor jou als maker meer naamsbekendheid en zichtbaarheid voor je product. Bovendien maak je als labelhouder deel uit van een netwerk van ambachtelijke ondernemers wat zorgt voor extra inspiratie, kennisuitwisseling en boeiende samenwerkingen.

Voor wie?

Ben je een maker die ambachtelijk en in Brugge produceert? Blink jij uit in je ambacht en maak je duidelijk het verschil? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE!

Praktisch

Download het reglement label MAKER HANDMADE IN BRUGGE. Je kunt je kandidaat stellen tot en met 15 maart 2018. Dit doe je door het deelnemingsdossier in te dienen die je terugvindt op de site. Het deelnemingsdossier kan worden ingediend online via info@handmadeinbrugge.be of schriftelijk ter attentie van Handemade in Brugge op het adres: Academiestraat 14, 8000 Brugge.

Kom je dit jaar niet in aanmerking? Vanaf nu krijg je jaarlijks de kans om je kandidaat te stellen.

Ben je al labelhouder?

Dan dien je ten laatste op 15 maart 2018 een ingevulde en ondertekende verklaring op eer in. De jury beslist op basis van deze verklaring over het al dan niet behouden van het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE. Op de site vind je dit formulier terug.

Vragen?

Bij vragen kun je contact opnemen via info@handmadeinbrugge.be of 0479 07 91 84.
 

Datum

15 maart 2018

Organisator

Handmade in Brugge

Prijs

gratis

Andere activiteiten