Oproep: Sprekersacademie

Tijdens een Sprekersacademie opleiding worden jouw spreker-skills verder aangescherpt en bouw je met behulp van technieken uit de theaterwereld jouw keynote, presentatie of pitch op die sterk, to-the-point, geloofwaardig en vooral inspirerend is. Op twee maanden tijd ga je van een geïmproviseerde babbel naar een mind-blowing talk die nazindert bij je publiek. Interesse? Schrijf je dan in voor woensdag 4 maart

Voor wie?

Voor deze editie van de Sprekersacademie wordt gezocht naar een nieuwe lichting ambassadeurs, sleutelfiguren en jong geweld uit de Antwerpse creatieve sector. Er is geen voorkennis nodig maar het is wel een pluspunt als je af en toe al gevraagd wordt om een talk te geven. De focus ligt uitdrukkelijk op professionals en ondernemers uit de creatieve sector.

Wat houdt het in?

6 live workshops, 4 online Q&A-sessies, online-videocursus en een slotevent met videocaptatie. Selecte groep van maximum 6 deelnemers.

Doel van de opleiding en coaching is om technieken, methodes en skills aan te leren waardoor je helder en authentiek kan communiceren met een tastbare impact voor elk publiek en (potentiële) klanten.

  • Je verbetert merkbaar je presentatieskills, ongeacht het niveau bij instap.

  • Je opdracht is je eigen inspirerende presentatie te ontwikkelen. Het onderwerp van deze presentatie is je eigen business, maar versterkt met een eigenwijze insteek. De presentatie heeft als doel zowel potentiële opdrachtgevers als groot publiek te overtuigen van je verhaal. Geen commerciële pitch dus.

  • Je hebt een framework om toekomstige onderwerpen en talks zelf te ontwikkelen.

  • Deze presentatie (ca. 12 minuten, TED-waardig) wordt de ideale basis om al je komende pitches op topniveau te brengen.

Coaches: De Sprekersacademie wordt verzorgd door Peter Perceval (tekst & humor) en An Nelissen (speltechnieken) van Inspiring Speech.

Praktisch

De zes live workshops, telkens in DE WINKELHAAK | HOUSE OF C van 19u tot 22u gaan door op:

  • Dinsdag 10 maart
  • Dinsdag 24 maart 
  • Dinsdag 21 april
  • Dinsdag 5 mei
  • Dinsdag 19 mei
  • Dinsdag 2 juni

De momenten voor de 4 online Q&A sessies worden met de docent onderling afgesproken. De reeks webinars, die meer de theorie samenvatten, worden stuk na stuk online gezet zodat de deelnemers ze kunnen bekijken op een moment naar keuze.

Slotevenement: t.b.a.

Prijs

De hele opleiding kost 1.930 euro + 21% BTW.
Met tussenkomst kmo-portefeuille: 1.158 euro + 21% BTW.

Inspiring Speech factureert rechtstreeks aan de deelnemer. Via de kmo-portefeuille geniet de deelnemer van een subsidie van 30%.
Als de deelnemer de cursus succesvol beëindigt via het deelnemen aan de publiekspresentatie waarmee de opleiding wordt afgerond, mag hij voor deze presentatie een forfaitair bedrag factureren aan ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. van 325 euro + 21% BTW.

De feitelijke kost voor de deelnemer komt daarmee op 1026 euro (exclusief BTW).

Datum

4 maart 2020

Locatie

De Winkelhaak | House of C
Lange Winkelhaakstraat 26

2060 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES

Prijs

1026 euro

Andere activiteiten