Passe-Partout: rondetafelgesprek hedendaags vakmanschap en presentatie

Hoe wordt hedendaags vakmanschap gemaakt, getoond, bekeken en gebruikt, zelf en in samenwerking met anderen, via diverse, materiële en digitale, media en platformen? Tijdens deze Passe-Partout delen curator van Design Museum Gent Evelien Bracke, object maker Machteld Lambeets, textielontwerpster Marylène Madou en sieradencollectief Studio Collect hun visie en ervaringen omtrent hedendaags vakmanschap en presentatie.

De moderator bij uitstek is onderzoekster in de kunsten Anneleen Swillen (Juweelontwerp en Edelsmeedkunst PXL-MAD en Uhasselt). Deze Passe-Partout is een rondetafelgesprek waarin de verschillende panelleden hun ervaringen en meningen omtrent hedendaags vakmanschap en presentatie delen. Het publiek mag steeds interageren om vragen te stellen.

Wat is een Passe-Partout?

Een Passe-Partout levert inspiratie. We laten ons leiden door de actualiteit en de behoeftes van vakmensen. Geen topic is ons te vreemd. Een expert behandelt de thematiek vanuit de theorie en één of meerdere vakmensen maken de vertaalslag naar de praktijk met een interactieve getuigenis.

Programma

  • 18u30: Ontvangst met een hapje en een drankje
  • 19u: Rondetafelgesprek met Evelien Bracke, Machteld Lambeets, Marylène Madou en Studio Collect
  • 21u: Netwerkdrink
  • 22u: Einde

De plaatsen zijn beperkt, schrijf je dus snel in door een mail te sturen naar info@vaklab.be. Al onze activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. Een initiatief in samenwerking met PXL-MAD School of Arts.

Datum

2 april 2019

18:30

Locatie

PXL-MAD School of Arts
Elfde-Liniestraat 25

3500 Hasselt, België

Toon op Google Maps

Organisator

VAKlab

Prijs

gratis

Andere activiteiten