Neem je deel aan de Milan Design Week?

Georganiseerd door
Flanders DC

Toon je jouw producten/ontwerpen op de Milan Design Week? Dan wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk journalisten, curatoren, inkopers, agenten en geïnteresseerden dat weten zodat ze kunnen langs komen. De Belgian Design Map bundelt alle Belgische ontwerpers en bedrijven die in Milaan aanwezig zijn tijdens de Milan Design Week. Zorg dat jij mee op de kaart staat!

De Belgian Design Map

Van 16 tot 21 juni (in plaats van 21 tot en met 26 april) staat Milaan weer helemaal in het teken van design met de Milan Design Week. Flanders DC, MAD - Home of Creators en WBDM werken opnieuw samen onder de noemer Belgium is Design om Belgisch design op de kaart te plaatsen.

Neem je deel aan de Milan Design Week als ontwerper, bedrijf, collectief,... laat het dan weten door dit formulier in te vullen. Op die manier komt je evenement in de Belgian Design Map, die we op de Belgium is Design website plaatsen. 

Naast de Belgian Design Map plant Belgium is Design volgende acties tijdens de Milan Design Week:

  • We voorzien wegwijzers in de drukste designwijken van Milaan. Om de exacte locaties van de wegwijzers te bepalen, kijken we naar plekken waar veel Belgische ontwerpers en bedrijven bij elkaar in de buurt zitten. Hoe sneller we dus weten waar jouw werk zal te zien zijn, hoe beter we hier kunnen op inspelen. 
  • Op 14 februari houden we een persconferentie in Milaan. Als je ons jouw informatie voordien bezorgt, geven wij dat al mee aan de aanwezige journalisten. 
  • Belgium is Design voorziet ook een digitale communicatiecampagne rond de Belgen in Milaan en de Belgian Design Map. Hanna Moens, de community manager, plaats via Facebook en Instagram Belgisch design in de kijker. Jij kan hierbij ook zeker helpen, door ons te volgen, berichten te delen, Belgium is Design te taggen en #belgiumisdesign te gebruiken. 

De deadline voor de Belgian Design Map is 15 maart. Heb je voordien al de nodige informatie, wacht dan zeker niet tot dan. Belgium is Design krijgt nu al vragen van journalisten over welke Belgen waar zullen te zien zijn met welk werk, dus hoe meer informatie, hoe beter. 

Sta je op meerdere plaatsen? Perfect! Vul dan per locatie een nieuw formulier in. 

Heb je nog vragen? Bel dan 02 227 60 62 of mail

Datum

15 maart 2020

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten