Playtime 20.20

Tijdens Playtime 20.20 tovert Cultuurcentrum Brugge de Koninklijke Stadsschouwburg van Brugge om tot een reusachtige, digitale gamehal. Ontdek hoe een cultuurtempel in de 21ste eeuw in al zijn glorie blijft boeien. Welkom in het stadstheater van de toekomst! 

Gratis gamefestival

Tijdens deze tweede editie van Playtime ga je op verkenning doorheen de gamegeschiedenis met de verschillende retroconsoles, ontdek je de creaties van de nieuwste gameontwikkelaars en ervaar je een andere wereld in virtual of augmented reality. Een van de belangrijkste trekpleisters van het festival zijn de arcadekasten. Met de hand gemaakt door Devillé Arcade en tegen de klassieke achtergrond van een klassiek stadstheater, is deze arcadezaal als niets dat je eerder hebt gezien.

Rol je digitale spierbundels op en neem het op tegen gameheld William Boeva of schuif aan bij het boeiend panelgesprek met o.a. Joost Vandecasteele over de trends en de toekomst van games. Het festival vangt aan op vrijdagavond met een exclusieve gebeurtenis en op zaterdagavond wordt we de dag afgesloten met een spetterende, unieke gameparty in samenwerking met DO! vzw.

Let op: alle activiteiten zijn gratis maar voor sommige dien je vooraf in te schrijven! 

Extra inspiratie

Wist je dat je in ons magazine een podcast van William Boeva kon beluisteren? Of een interview met Thomas en Hannes van Devillé Arcade kon lezen?
Surf naar onze online magazine en doe voor het event al wat inspiratie op! Extra informatie over het event vind je hier.

Datum

6 maart tot 8 maart 2020

Locatie

Koninklijke Stadsschouwburg Brugge
Vlamingstraat 29

8000 Brugge, België

Toon op Google Maps

Organisator

Cultuurcentrum Brugge

Prijs

gratis

Andere activiteiten