Poppunt Sessions: Ancienne Belgique

November wordt dé maand voor elke muzikant, muziekfreak of music creative. In maar liefst vier (drie avonden en één namiddag) Poppunt Sessions wordt muziek van onder de motorkap vandaan gehaald. Kleppers uit alle hoeken van de muziekwereld ontleden er voor jouw ogen en oren de muzikale, zakelijke en creatieve aspecten van muziek (maken). 

Ancienne Belgique

Blogger turned manager Jarri Van der Haeghen (Disco Naïveté) en Charlotte Adigéry (WWWater) cureren de avond en nodigen enkele zinderende namen uit. Ed Horrox, Head of A&R van het legendarische indielabel 4AD, toont jullie de kneepjes van het vak. Popprinses Hannah Diamond van het Britse collectief PC Music vertelt hoe ze als geen andere artiest haar eigen imago in de hand houdt. En ook frontman van Amenra Colin H. Van Eeckhout neemt jullie mee naar zijn onderwereld. 


Er zijn vier Poppunt Sessions: Muziekodroom (Hasselt, donderdag 16/11), de Ancienne Belgique (Brussel, donderdag 23/11), Muziekcentrum Trix (Antwerpen, zaterdag 25/11) of Het Depot (Leuven, woensdag 29/11).

Datum

23 november 2017

20:00

Locatie

Ancienne Belgique
Anspachlaan 110

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Poppunt

Prijs

7 euro - 13 euro

Andere activiteiten