Poppunt Sessions: Het Depot

November wordt dé maand voor elke muzikant, muziekfreak of music creative. In maar liefst vier (drie avonden en één namiddag) Poppunt Sessions wordt muziek van onder de motorkap vandaan gehaald. Kleppers uit alle hoeken van de muziekwereld ontleden er voor jouw ogen en oren de muzikale, zakelijke en creatieve aspecten van muziek (maken). 

Het Depot Leuven

Hiphop is dead? Ik dacht het niet. Allround genius en hiphop god Oddisee neemt jullie mee op zijn uiterst interessante parcours. We halen partners in crime Coely DVTCH NORRIS uit Japan. Tastemaker en spilfiguur van de urban scene LeFtO komt op de koffie en de heren van het Berlijnse toplabel Jakarta Records vertellen jullie hoe ze erin slaagden om de eerste Anderson .PAAK te releasen. Verder krijg je Brihang op je beeldscherm en een interessante labeltalk van de Beatville crew. 


Er zijn vier Poppunt Sessions: Muziekodroom (Hasselt, donderdag 16/11), de Ancienne Belgique (Brussel, donderdag 23/11), Muziekcentrum Trix (Antwerpen, zaterdag 25/11) of Het Depot (Leuven, woensdag 29/11).

Datum

29 november 2017

21:00

Locatie

Het Depot
Martelarenplein 12

3000 Leuven, België

Toon op Google Maps

Organisator

Poppunt

Prijs

7 euro - 13 euro

Andere activiteiten