Poppunt Sessions: Muziekodroom Hasselt

November wordt dé maand voor elke muzikant, muziekfreak of music creative. In maar liefst vier (drie avonden en één namiddag) Poppunt Sessions wordt muziek van onder de motorkap vandaan gehaald. Kleppers uit alle hoeken van de muziekwereld ontleden er voor jouw ogen en oren de muzikale, zakelijke en creatieve aspecten van muziek (maken). 

Muziekodroom Hasselt

In de Muziekodroom trakteren we je op een stevige portie gitaren. Belichaming van de Rock ‘n Roll Consciousness Thurston Moore (Sonic Youth) toont hoe hij na veertig jaar nog steeds inspiratie vindt. De Luikse punk kids van Cocaine Piss doen hun doorgedreven DIY-aanpak uit de doeken. Oprichter Ralf Leesen van het Limburgse Hypertension Records legt de werking van zijn label uit. Joppe Behaeghe en Sigfried Burroughs van Live Fast Die Young tonen jullie ook nog eens de weg van jeugdhuisconcerten naar een eigen label.


Er zijn vier Poppunt Sessions: Muziekodroom (Hasselt, donderdag 16/11), Ancienne Belgique (Brussel, donderdag 23/11), Muziekcentrum Trix (Antwerpen, zaterdag 25/11) of Het Depot (Leuven, woensdag 29/11).

Datum

16 november 2017

20:00

Locatie

Muziekodroom Hasselt
Bootstraat 9

3500 Hasselt

Toon op Google Maps

Organisator

Poppunt

Prijs

7 euro - 13 euro

Andere activiteiten