Projectoproep Virtual Reality-games in het sport- en beweegbeleid

Met deze oproep wil Sport Vlaanderen de gameontwikkelaars en de sportsector bij elkaar brengen zodat er nieuwe en innovatieve mogelijkheden gecreëerd worden die een verrijking kunnen zijn voor het sport- en beweegaanbod.

Doel

De projectoproep is geïnspireerd op het Gamefonds, maar heeft een eigen sportspecifieke doelstelling. We willen projecten ondersteunen die als eindproduct een Virtual Reality-game (VR-game) met een duidelijke sport- of beweegcomponent hebben. Aan de hand hiervan willen we kunnen nagaan welke mogelijkheden Virtual Reality (VR) biedt om mensen effectief aan te zetten tot meer sporten en bewegen.

Deadline

Dossiers kunnen ingediend worden tot uiterlijk 30 april 2019 om 12u.

Documenten

Info- en ontmoetingsmoment

Op maandag 1 april organiseren we in de Sportinnovatiecampus van Sport Vlaanderen Brugge een info- en ontmoetingsmoment. Er is plaats voor extra uitleg over de projectoproep en we geven een antwoord op jouw vragen. Het is ook een uitgelezen moment voor gameontwikkelaars en sportorganisaties om elkaar te ontmoeten en eventueel de basis te leggen voor een gezamenlijk project. Iedereen welkom vanaf 14 u.

Vragen

Bij vragen kan je terecht bij: 

  • Kris De Coorde, Kennis en informatiecentrum Sport, +32 2 209 45 35

Ga naar de site van Sport Vlaanderen.

Datum

30 april 2019

Organisator

Sport Vlaanderen

Prijs

gratis

Andere activiteiten