Propellor | Sprint @CTPiX

Heb jij met je audiovisueel bedrijf een uitdaging waar je een innovatieve oplossing voor zoekt? Of wil je graag in een resultaatgerichte sessie meedenken over de uitdagingen van de audiovisuele sector? Neem dan deel als challenge owner of als co-creator aan de Propellor | Sprint workshop op 13 november tijdens de Changing the Picture Conference in Potsdam.

Vier Europese audiovisuele bedrijven krijgen de gelegenheid om te zoeken naar concrete oplossingen voor één van hun bedrijfsuitdagingen, samen met meer dan twintig interdisciplinaireco-creators. De resultaten worden de volgende dag gepresenteerd.

Voor wie?

  • De challenge owners zijn audiovisele bedrijven die minstens één jaar actief zijn en meer dan drie medewerkers hebben. Geselecteerde challenge owners ontvangen een businessticket voor deelname aan de conferenties. Deadline om je kandidaat te stellen is 28 september 2018, 18u 
  • De co-creators hebben een achtergrond in media, film, TV, VR, games, muziek, publishing, IT, mobiliteit, marketing, smart governance, gezondheids- voeding, farmaceutische sector, service design of elk ander veld dat interactiviteit met klanten/gebruikers vereist. Geselecteerde co-creators ontvangen een Conference-ticket voor deelname aan de conferenties. Deadline om je kandidaat te stellen: 19 oktober 2018, 18u

Meer info en voorwaarden

Workshop

Deze workshop is een organisatie van Propellor Film Tech Hub in samenwerking met de Creative Europe MEDIA Desken van Berlijn-Brandenburg, Vlaanderen, Wallonië-Brussel, Denemarken, Estland, Frankrijk en Nederland. 

Propellor Film Tech Hub is een unieke filmtech-hub voor de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen voor de productie, distributie en ervaring van films.

MediaTech Con is een high-level conferentie voor toekomstige mediatechnologieën. De conferenties Changing the Picture en VR NOW Con & Awards maken deel uit van MediaTech Con en bieden baanbrekende gesprekken en workshops in een tweedaags programma.

Datum

13 november 2018

Locatie

CTPiX Tech Conference
Babelsberg, 13

14461 Potsdam, Duitsland

Toon op Google Maps

Organisator

Propellor Film Tech Hub

Prijs

gratis

Andere activiteiten