PROTOTYPING-MNE 2020

Ontwerpen en maken zijn in de vierde industriële revolutie meer dan ooit verbonden!  Daarom bundelen PROTOTYPING (dé Belgische netwerkbeurs voor ontwerp & prototyping van industriële componenten en producten) en MNE (Machineering Network event: beurs voor de maaktechnologie) nu voor het eerst hun beide concepten, troeven én kennis op PROTOTYPING-MNE 2020. Dankzij deze fusie heeft België nu één beurs waar de volledige waardeketen aan bod komt: van innovatief ontwerpen in kleine volumes tot seriematig produceren en vermarkten.

PROTOTYPING-MNE 2020 verwacht 3500 bezoekers uit de maakindustrie, metaal- en kunststoffenbewerking, machine- en apparatenbouw. De beurs wordt in het voorjaar de nieuwe ‘‘place to be’ voor C-levels, afdelingshoofden uit engineering en industrieel ontwerpen, productie, maintenance, kwaliteitszorg, assemblage en supply chain. Zij ontdekken voortaan in één beursbezoek 180 exposanten met technologie, machines en oplossingen voor het slimme ontwerpen, engineeren, prototypen, maken en vermarkten van industriële producten, hightech systemen en componenten. De brug tussen ontwerpen (oa. voor enkelstuks) en industrieel produceren is hiermee compleet. De 10 technologieroutes helpen om met een engineering- en productieteambezoek de juiste partners te vinden op de beursvloer.

Programma

Op PROTOTYPING-MNE 2020 hebben zowel exposanten als bezoekers gratis toegang tot diverse netwerken inspirerende sessies binnen het thema ontwerpen, engineering, productie en digitalisering. 

Meer informatie over het programma, de beursstanden en de sprekers kan je hier vinden. 

Datum

5 februari tot 6 februari 2020

14:00 - 21:00

Locatie

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216

8500 Kortrijk, België

Toon op Google Maps

Organisator

PROTOTYPING en MNE

Prijs

gratis

Andere activiteiten