Roadshow Je moet wel een hoek af hebben

Op donderdag 6 juli brengt Eric Kenis, auteur van Hoek Af, de roadshow bij Flanders DC. Het thema: creatief ondernemen met een hoek af in zes pitches.

Programma

19u00 — onthaal

19u30 — videopresentatie powered by Moovly

19u40 — ondernemers met een hoek af

20u30 — Eric Kenis over het boek Hoek af

Podiumgasten

  • Inleiding door Pascal Cools, Flanders DC
  • Karel Goetghebeur, Adolphe Sax & Cie
  • Katrien Herdewyn, Elegnano
  • Maarten Van Laere, ServersCheck
  • Heidi Rakels, GuardSquare
  • Lotte Martens
  • Kristof Mertens
  • Verrassingsoptreden

Over Hoek af

In Hoek af 2.

De kroonjuwelen tonen jonge ondernemers (van alle leeftijden) hoe de businessmodellen, de arbeidsmarkt, de wereld van data, IoT, health en duurzame energie er morgen zullen uitzien en hoe zij dit in Vlaanderen en de hele wereld realiseren. Zij vertellen hun inzichten en verhalen van vlees en bloed die aan de ribben blijven plakken. Niet de groeiers of gazellen worden opgevoerd, maar de allersnelste groeiers van het land. Hun omzet is gemiddeld in de laatste 12 maanden x 2,5 gestegen.

Over de auteur

Auteur Eric Kenis is de jeugdtrainer van topondernemers en ambassadeur van België’s ondernemend toptalent. Eric ruikt ondernemersbloed en is de meesterscout voor nieuw ondernemerschap. Door zich jarenlang midden tussen ‘de echten’ te bewegen, heeft hij het instinct en het patroon ontdekt om dream teams samen te stellen. Niet alleen dat - hij stelt ook hun adviesraden samen en hij koppelt de ondernemer aan het juiste klankbord.

Eric Kenis is de stichter van BLCC, vader van Bryo, columnist voor Trends, coach en adviesraadslid voor vele topondernemers, en nu ook de ontwerper van de community van ondernemers met een Hoek af. Maar vooral is hij vertrouwenspersoon in goede en kwade dagen van onze beste jonge ondernemers.

Datum

6 juli 2017

19:00 - 21:00

Locatie

Flanders DC
Diestsevest 76

3000 Leuven, België

Toon op Google Maps

Organisator
Prijs

65 euro

Andere activiteiten