Rondleiding expo Henry van de Velde Awards 2020

Georganiseerd door
Flanders DC

Wat heeft schoonmaakmiddel te maken met design? Of een app waarmee kinderen leren welke sport het beste bij hen past?

Kom het te weten tijdens de rondleiding doorheen de Henry van de Velde Awards 2020 in BOZAR. Je ontdekt er welke ontwerpers en ontwerpen dit jaar de Henry van de Velde Awards wonnen en vooral, waarom ze dat wonnen. Mis de kans om de tentoonstelling door andere ogen te zien niet en schrijf je in. De rondleiding is, net zoals het tentoonstellingsbezoek, gratis. 

Op 22 januari zijn de Henry van de Velde Gold Awards uitgereikt tijdens de druk bijgewoonde ceremonie in BOZAR. Meteen is ook de tentoonstelling geopend in de Foyers van BOZAR. De tentoonstelling kan vrij bezocht worden tijdens de openingsuren. Wil je ze echter bezoeken onder deskundige begeleiding, dan is de rondleiding op 5 maart in BOZAR het moment. De gidsbeurt duurt ongeveer 1 uur en is gratis, maar inschrijven via mail is noodzakelijk.

Lukt het moment niet voor jou? Niet getreurd. De catalogus is een bijzonder goede aanvulling bij de zaalteksten. Hij wordt te koop aangeboden in de bookshop van BOZAR of je kan hem online bestellen

Datum

5 maart 2020

12:30 - 13:45

Locatie

BOZAR
Ravensteinstraat 23

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten