SMC BMC Design Award

De Europese Alliantie voor SMC BMC organiseert de eerste internationale designwedstrijd om het gebruik van SMC en BMC-composieten in verschillende markten kenbaar te maken. De wedstrijd staat open voor studenten in design- en ontwerpscholen en voor jonge designprofessionals met minder dan drie jaar werkervaring.

Wat?

De SMC BMC Design Award wil de troeven van SMC en BMC laten uitstralen in nieuwe toepassingen, nl. veelzijdigheid, rendabiliteit, veilige materialen en duurzaamheid. De SMC BMC Design Award biedt deelnemers de kans om hun ontwerpprojecten met innovatieve SMC-BMC materialen kenbaar te maken. Een complete SMC-BMC design manual met nuttige technische informatie is te downloaden via de website.

Timing

De deadline voor inschrijving is 15 maart 2017, projectuitwerking tot 15 mei 2017. De projecten zullen worden beoordeeld door een onafhankelijk panel van deskundige juryleden.

De prijsuitreiking vindt plaats op 19, 20, 21 september 2017 aan de Composites Europe-beurs in Duitsland (Stuttgart). Voor de winnende teams worden reiskosten naar Stuttgart gesponsord.

Prijzen

• Gold Award (10 000 euro)

• Silver Award

• Bronze Award

Datum

28 februari tot 15 maart 2017

08:00 - 23:59

Organisator

microStart en Impulskrediet

Prijs

gratis

Andere activiteiten