Sound Track

PoppuntClubcircuit vzwAncienne BelgiqueFormaat en De Brusselse JeugdhuizenCactus MuziekcentrumHet DepotMuziekodroommuziekclub N9TrixDe CasinoDemocrazyDe ZwerverHet EntrepotNostaWilde Westen en 4AD slaan de handen in elkaar en presenteren de eerste editie van Sound Track, een gloednieuw podium- en kansenparcours voor artiesten met talent en ambitie.

We zoeken de sound van elke regio in Vlaanderen en Brussel. Alle genres en stijlen zijn welkom, van hiphop, metal, electronica, rock, lo-fi, hardcore en singer-song, tot jazz, folk, punk of global sounds. Alleen of in groep, instrumentaal of in eender welke taal, zolang het maar live is.

Uit alle Vi.be-inzendingen selecteert een professionele demojury met onder andere Colin H. van Eeckhout (Amenra), blackwave.Nathan Daems (Black Flower), Noonah Eze (Black Mamba), Fenne Kuppens (Whispering Sons), Ayco DuysterBavo Vanden Broeck (Dranouter Festival), Roman HielePortland en Compact Disk Dummies (kies bij inzending wie van deze 10 jouw muziek beluistert) maar liefst 136 artiesten voor 23 live-selectieavonden in de fijnste clubs en jeugdhuizen van ieders eigen regio. 46 artiesten stoten door naar een van de 6 regionale finales.

What's in it for you?

Elk van de 46 finalisten krijgt een P.A.-repetitie en professionele coaching voor hun finaleshow. En vooral: de 18 meest beloftevolle artiesten krijgen een jaar lang exposure, speelkansen en top level coaching op maat om op eigen snelheid te kunnen groeien als artiest:

  • Een jaar lang persoonlijke begeleiding
  • Shows in een gloednieuw podiumcircuit van Vlaamse jeugdhuizen
  • Nationale (media)exposure
  • Bootcamp(s) met feedback- en inspiratiesessies, zakelijk advies en artistieke coaching
  • Residenties in de organiserende muziekclubs (inclusief support shows, repetitieruimte, livesessies en coaching)
  • Ondersteuning door grafische artiesten en fotografen
  • Opnametijd in top level studio’s
  • (Buitenlandse) showcases
  • ...

Band, singer-songwriter, MC, soloact of liveproducer met ambitie? Sound Track geeft je dé gelegenheid om een versnelling hoger te schakelen. Sign up, laat je opmerken door de muzieksector en maak kans op een stevige prijzenpot en een onvergetelijke ervaring.

Datum

26 juni 2019

Organisator

verschillende organisaties

Prijs

gratis

Andere activiteiten