Startfest

Een eigen onderneming starten, hoe begin je daaraan? En hoe ga je om met de obstakels die je nadien tegenkomt? Twee vragen waar heel wat organisaties op focussen. Om (pre-)starters op weg te helpen wordt binnenkort Startersfabriek gelanceerd! Deze nieuwe netwerkorganisatie zal een duidelijk beeld scheppen van de begeleiding voor startende ondernemers. 

Om dat te vieren wordt op donderdag 23 maart de lancering ingezet met Startfest, een inspirerend evenement in De Krook. Het ideale moment om Gent als ondernemende stad in de kijker te zetten! Tijdens Startfest kunnen (pre-)starters in De Krook terecht voor inspirerende lezingen, panelgesprekken, 1-op-1 gesprekken met experts en workshops waarin concrete problemen worden aangepakt.

Hoe kom je van een idee tot een werkbaar plan, hoe neem je je eerste werknemer aan, hoe vind je een geschikt pand, waar haal je geld op, hoe ga je om met stress binnen je bedrijf of hoe zeg je neen tegen klanten? Dat en veel meer ontdek je op 23 maart in De Krook! Startfest begint om 13 u. en eindigt om 21 u., maar je kan ook tussendoor inpikken.

Flanders DC is partner in dit event en zal er een workshop geven over de tool Prijs In-zicht.

Datum

23 maart 2017

13:00 - 21:00

Locatie

De Krook
Myriam Makebaplein 1

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

De Krook bibliotheek Gent

Prijs

gratis

Andere activiteiten