Startfest

Jaarlijks organiseert De Startersfabriek Startfest, een dag volledig in het teken van de Gentse pre-starter, starter en start-up. 

Op 29 en 30 maart is het terug zover: de derde editie van Startfest. Na De Krook in 2017 en Nest in 2018, houdt De Startersfabriek dit jaar halt op de Kouter, de Opera én de Handelsbeurs!

Wat mag je verwachten? We maken je wegwijs in het Gentse starterslandschap. We doen dit samen met onze expert-partners en zeven kersverse rolmodellen uit de Gentse ondernemerswereld. Hoe dan? Aan de hand van praktische workshops, een ondernemersmarkt, inspirerende keynotes, en veel meer... Startfest 2019 staat helemaal in het teken van 'diversiteit'. Daarom slaan we de handen in elkaar met De Gentse Lente.

Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Rolmodellen die inspireren

Net als vorig jaar gaan ze ook in 2019 op zoek naar inspirerende en geëngageerde Gentse ondernemers. Wil jij een voorbeeld zijn voor (prille) Gentse starters? Hen een duwtje in de rug geven? En ze begeleiden naar de volgende stap in de opstart van hun eigen zaak? Stel je dan kandidaat voor 8 februari. Wie weet word jij op Startfest 2019 verkozen tot één van onze nieuwe Gentse rolmodellen

Datum

29 maart tot 30 maart 2019

Locatie

verschillende
locaties

in Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

De Startersfabriek

Prijs

gratis

Andere activiteiten