Summer Happening: E-commerce

Comeos wilt haar leden informeren zodat ze beter op de marktevoluties, trends en verwachtingen van consumenten kunnen inspelen. Op vrijdag 9 juni organiseert Comeos haar Summer Happening, het moment voor de sector om de resultaten van twee studies onder de loep te nemen en intensief te netwerken.

Programma

  • 9u30: Onthaal
  • 10u: Presentatie van de resultaten van de tuinstudie
    De tuinstudie is een tweejaarlijks diepgaand onderzoek naar de tuinbeleving van de Belg. De bedoeling van dit onderzoek is om de gewoontes en de behoeftes van de Belg ten aanzien van zijn tuin beter te begrijpen en in kaart te brengen. Een absolute must voor iedereen uit de DIY & gardensector, maar ook voor alle handelaars die tuingoederen en -meubilair verkopen.
  • 11u15: Presentatie van de resultaten van de e-commerce studie
    De e-commerce studie zit al aan de zevende editie en is het grootste e-commerce consumentenonderzoek in België. In deze studie wordt een duidelijk beeld van de Belgische e-consument geschetst en hoe die evolueert in al zijn aspecten. Hét rendez-vous van het jaar voor iedere handelaar die intensief bezig is met e-commerce en omnichannel. 
  • 12u15: Luxe-barbecue

Meer info vind je hier.

Datum

9 juni 2017

09:30 - 15:00

Locatie

Kasteel Terblock
Sint-Jansbergdreef 2

3090 Overijse, België

Toon op Google Maps

Organisator

Comeos

Prijs

75 euro (leden), 300 euro (niet-leden)

Andere activiteiten