Summer School in Fashion Management

Ben jij een professional of masterstudent die in de mode-industrie wil werken? Wil je alles weten over de ins en outs van fashion management en dit in de twee modesteden van Europa, namelijk Antwerpen en Parijs? Dan is de Summer School in Fashion Management iets voor jou!

Doel van de opleiding

De Summer School in Fashion Management is een samenwerking tussen de Universiteit van Antwerpen (UAntwerp) en het Institut Français de la Mode (IFM). Gedurende twee weken krijg je een uitgebreid overzicht van de vele aspecten van fashion management met een focus op ondernemende fashion designers en high fashion en luxemerken. De Summer School vindt plaats van 27 augustus 2018 tot en met 5 september in Antwerpen en Parijs. 

Wat staat er op het programma?

De Engelstalige lessen zijn een mix van lezingen van internationale professionals in de mode-industrie, workshopscasesbezoeken en groepsdiscussies. Dé kans dus om een internationaal netwerk uit te werken en alles te weten te komen over de mode-industrie!

De vorige edities verwelkomden deelnemers vanuit verschillende landen zoals Italië, Spanje, Engeland, VS, China, Australië, Pakistan, Taiwan,...

Datum

27 augustus tot 5 september 2018

Locatie

Antwerp Summer University
Gratiekapelstraat 10

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

UAntwerp en IFM

Prijs

vanaf 1.000 euro