SuperNova

Georganiseerd door
Flanders DC

Wat je voorheen kende als Creativity World Forum (CWF), wordt in 2018 uitgebreid tot een heus festival van de toekomst, SuperNova genaamd. Dit festival vindt plaats van 27 tot en met 30 september 2018 in Antwerpen en wordt georganiseerd door Flanders DC en Scale-Ups.eu met de steun van de Vlaamse overheid. SuperNova wil zowel professionals als het grote publiek tonen hoe bedrijven en het dagelijks leven de volgende jaren zullen evolueren dankzij deze technologieën van de toekomst. En dit alles onder het motto: Tomorrow is unstoppable!

Conference

Dit deel ken je als de inspirerende conferentie waar je sprekers van wereldklasse  aan het woord hoort. Tijdens deze betalende tweedaagse conferentie voor professionals op 27 en 28 september, zullen internationale sprekers zoals Seth Godin, wereldvermaarde marketingpionier; Philip Inghelbrecht, oprichter van Shazam en Belgische prodigal son uit Silicon Valley; alsook Anna Rosling Rönnlund, één van de vijf persoonlijke helden van Bill Gates, het podium bestijgen. Ontdek hier alle aangekondigde sprekers en informatie.

Expedition

Het publieksspektakel SuperNova Expedition nodigt jong en oud uit ‘het leven van morgen’ vandaag te beleven, dankzij interactieve installaties die de verschillende aspecten van onze toekomst op vlak van wonen, werk, voeding, mobiliteit, shopping, gezondheid & entertainment in de verf zullen zetten. Bezoekers kunnen onder meer beleven hoe robotten, cobotten en exoskeletten de werkvloer zullen veranderen. Hoe zelfrijdende voer- en vaartuigen de mobiliteit van morgen zullen vormgeven. Hoe we met nieuwe materialen onze huizen duurzamer én slimmer kunnen maken. Of hoe de ziekenhuiskamer van de toekomst er zal uit zien.    

Tech Fair

Met de SuperNova Tech Fair bundelt de organisatie (inter)nationale bedrijven en kennisinstellingen zoals iMec, de koepel IoT.be en het fintech platform B-Hive, die de rode draad vormen voor technologische oplossingen en de kenniseconomie van morgen. Zij zullen concrete oplossingen rond Internet of Things, smart wearables, slimme materialen, machine learning en artificiële intelligentie, blockchain en digitale marketing aan het SuperNova publiek voorstellen.

Investor Pitching

Het investeerdersprogramma SuperNova Investor Pitching ambieert het grootste scale-ups pitching event in Europa te worden en rolt de rode loper uit voor de wereldtop van durfkapitaalfondsen die investeren in technologiebedrijven. Vijvenvijftig veelbelovende Europese technologie scale-ups, mede geselecteerd door negen internationaal erkende durfkapitaalfondsen  krijgen de kans om niche-investeerders te overtuigen van hun geloofwaardige ambities om de wereld te veroveren. Ze krijgen 10 minuten om hun technologie en oplossingen aan ‘deep pocket’ investeringfondsen van honderden miljoenen te verkopen.

Praktische informatie

Programma

Tickets en prijzen 

  • SuperNova Conference Pass - 27-28 september: 510 euro* (incl. BTW: 614,16 euro)
  • SuperNova Conference Pass - 27 september (1 dag): 355 euro* (incl. BTW: 427,03 euro)
  • SuperNova Conference Pass - 28 september (1 dag): 355 euro* (incl. BTW: 427,03 euro)
  • SuperNova Investor Pass - exclusief voor investeerders - 27-28 september: 986,79 euro*

* alle prijzen zijn exclusief BTW

De Conference is uitverkocht. 

Datum

27 september tot 30 september 2018

Organisator

Flanders DC

Prijs

vanaf 355 euro

Andere activiteiten