The Maffia networking event (freelance only!)

The Maffia is de belangrijkste groep ervaren freelancers actief in marketing, communicatie en advertising in België. "We come in. We do the job. We get out." Dat is hun motto. Normaal gezien is The Maffia alleen toegankelijk voor leden van La Famiglia. Maar 14 december is een uitzondering: het Freelance Only Feest in Humbeek. Een unieke kans om het verhaal en de plannen van The Maffia te horen, contacten te leggen bij andere freelancers en te kijken wat The Maffia voor jou kan betekenen. 

Programma

  • 19u30: deuren openen
  • 20u: Maffia speech: plannen voor 2018
  • 20u30: borrelen met family members, meet & greet The Godfather & The Godmother/Fixer

Dit alles bij een biertje of wijntje . Naturalmente. 

Over The Maffia

The Godfather en Fixer "go all the way" voor freelancers. Of "independent experts" zoals zij ze liever noemen. The Maffia zorgt voor opleiding, inspiratie en steun zodat zij de experten kunnen zijn en blijven die ze zijn. Zo worden nuttige partnerships afgesloten en vinden klanten The Maffia ook om hen te helpen bij hun zoektocht naar het juiste freelance talent. 

"Familie is een belangrijke waarde bij ons. Daarom kennen we alle leden van The Maffia persoonlijk. Het gaat ons om mensen. Bovendien is ons business model verrassend open en transparant: we nemen GEEN marges bovenop dagprijzen van freelancers. Zij doen de job, zij verdienen de centen."

Datum

14 december 2017

19:30

Locatie

adres wordt
bekend gemaakt

na inschrijving. Humbeek, België

Toon op Google Maps

Organisator

The Maffia

Prijs

gratis

Andere activiteiten