The Next Fashion Chapter

Georganiseerd door
Flanders DC

Klaar om je fashionlabel te schalen? Flanders DC en Voka Bryo slaan de handen in elkaar met The Next Fashion Chapter: een traject dat jouw business naar het volgende hoofdstuk brengt.

Ben jij een mode-ondernemer die vooruitdenkt? The Next Chapter biedt jou een groeitraject waarin je samen met collega-ondernemers je bedrijf doet groeien. Door uit je dagelijkse routine te stappen en effectief ààn je business te werken, zet je eindelijk weer grote stappen. Hiervoor kan je rekenen op concrete tips & tricks van vooraanstaande fashionleiders en de know-how van je collega-deelnemers.
 

Programma

Kick-off

Tijdens de Kick-off leer je alle deelnemers kennen en gaan we meteen op zoek naar thema's die voor jullie relevant zijn. We brengen samen je uitdagingen in kaart, werken intensief aan een groeistrategie, én leggen de rest van het programma samen vast.

 • Wanneer?
  21 oktober, van 9.00 uur tot 18.00 uur
 • Waar?
  YUST, Coverliersstraat 6 - 2018 Antwerpen

Peer-to-peer sessies

Maandelijks zien we elkaar (fysiek) rond de gekozen groeithema's. De focus ligt op de input van experten, en vooral op jullie best practices en kruisbestuiving. We voorzien blended learning: om jouw kostbare tijd optimaal te benutten, zullen we ook online content ter beschikking stellen. Die dient als voorbereiding voor de sessies, zodat we tijdens de fysieke workshops vooral op jouw cases kunnen focussen.

 • Wanneer?
  Tussen november 2024 en oktober 2025
 • Waar?
  In hartje Antwerpen, bij Voka (Markgravestraat 12) of Flanders DC (Nationalestraat 28)
   

Netwerking

 • (International) business dates - Een netwerkevent op jouw maat! Je gaat één-op-één-gesprekken aan met een expert in een bepaald vakgebied. Rond branding, financiering, juridische zaken, internationalisering, ... afhankelijk van jouw specifieke noden.
 • Flanders DC Masterlab - In je deelname is ook één exclusief Masterlab naar keuze opgenomen. Daar doe je heel wat kennis en ervaring op dankzij keynotes en breakout-sessies met experten uit de modewereld.
 • Bijkomende netwerkevents - Bovenop de inspiratie uit het Next Fashion Chapter, krijg je ook toegang tot extra netwerkevents.
   

Advies

 • Business coaching - Elk kwartaal zit je samen met je Voka Bryo- of Flanders DC-coach om je groei op te volgen. Wij dienen als klankbord én matchen je met experten die je verder kunnen helpen.
 • Expertenraad - Feedbacksessie van 2 uur door een expertenpanel: leg al je vragen en uitdagingen voor een groep doorgewinterde experten!

Praktisch

Dit traject richt zich op fashion startups (vanaf €100K jaaromzet) met groeiambitie die willen professionaliseren op verschillende domeinen (strategie, finance, sales & marketing, personeelszaken, innovatie…)
Niet onbelangrijk: 

 • Alle deelnemers, medewerkers en experten aan dit traject ondertekenen een NDA.
 • Er is geen rechtstreekse concurrentie binnen de groep.
 • Prijs: € 1400 excl. btw

Iets voor jou? Schrijf je voor 1 oktober 2024 hier in of neem contact op via eva.koninckx@flandersdc.be. Eva plant graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in om te kijken of jij en het programma een match zijn! Wacht niet te lang, plaatsen zijn beperkt.

Datum

1 oktober 2024

Organisator

Voka Bryo en Flanders DC

Prijs

€ 1400 excl. btw

Andere activiteiten