Pitch Masterclass op Theater Aan Zee

Hoe krijg je een jury enthousiast om jouw verhaal te selecteren, een uitgever of producent geïnteresseerd om jouw project te realiseren? Pitch expert Paul Pauwels geeft hierover een masterclass, Gilles Coulier getuigt over zijn ervaringen met o.a. Cargo en Bevergem

Tussen Woord en Beeld

Ook jonge filmmakers worden verwelkomd op Theater Aan Zee, onder de noemer 'Tussen Woord en Beeld'. Deze zomer leggen afstuderende scenaristen, jonge filmregisseurs en studenten drama met hun toekomstige collega’s samen de weg tussen ‘Woord en Beeld’ een stukje af. Het publiek wordt betrokken, er worden verschillende kortfilms gepresenteerd en verhalenvertellers pitchen hun verhaalidee voor jury en publiek. 

'Tussen Woord en Beeld' is een samenwerking met deAuteurs, Sabam for Culture en het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), met de ondersteuning van de Scenaristengilde, de Acteursgilde en Unie van Regisseurs.

Een scenarist met een idee voor een boek, een journalist broedt op een theaterstuk, een acteur schrijft een scenario. Verhalenvertellers allerhande met een idee dat niet binnen hun eigen medium past, worden uitgenodigd om het kruispunt van verschillende artistieke vertelvormen over te steken. Zij komen hun verhaal pitchen voor een professionele jury en hun toekomstige publiek.

Hoe krijg je een jury enthousiast om jouw verhaal te selecteren, een uitgever of producent geïnteresseerd om jouw project te realiseren? Pitch expert Paul Pauwels geeft hierover een masterclass, Gilles Coulier getuigt over zijn ervaringen met o.a. Cargo en Bevergem. Een masterclass voor zowel verhalenvertellers, die geselecteerd werden om de volgende dag voor een jury te pitchen, als voor het geïnteresseerde publiek.

Datum

26 juli 2018

10:00

Locatie

cc DGP (Foyer Kleine Post)
Hendrik Serruyslaan 18A

8400 Oostende, België

Toon op Google Maps

Organisator

TAZ, VAF en deAuteurs

Prijs

7 euro

Andere activiteiten