Think it Through

Op 19 december nodigt Ministry of Makers je uit om samen met hen terug te blikken op de voorbije twee jaar. Daarna zal er ook naar de toekomst gekeken worden en zullen ze samen met de aanwezigen het glas heffen op het nieuwe jaar.

Het leek misschien een poosje windstil bij Ministry of Makers, maar ze hebben allesbehalve stilgezeten de voorbije maanden. Ze verhuisden naar hun nieuwe adres op de Lousbergskaai 32, lanceerden hun vol+maakt-collectie in Design Museum Gent én waren hiermee aanwezig op de beurzen Supernova in Antwerpen en de Biënnale Interieur te Kortrijk. Tegelijk maakten ze een doorstart door: het EFRO-subsidieproject af te ronden, afscheid te nemen van Saskia Westerduin én Ralph Nafzger te verwelkomen als de nieuwe Creatief Coördinator. Reden genoeg om een feestje te geven, lijkt hen.

Graag blikken ze op woensdag 19 december samen met jou terug op de voorbije twee jaar EFRO-project van Ministry of Makers. Tijdens deze ‘Think it Through’ geven ze het woord aan enkele mensen die van dichtbij betrokken waren bij hun werking en design thinking & co-creatietrajecten mee volgden. Vervolgens kijken ze ook vooruit naar de toekomst en heffen ze samen het glas op het nieuwe jaar.

Programma

  • 17u: Onthaal
  • 17u30: Welkomstwoord
  • 17u45: Panelgesprekken gemodereerd door Dieter Van Den Storm
  • 18u45: Vooruitblik 2019
  • 19u: Start receptie (hapje/drankje)

Inschrijven

De lezing is gratis maar inschrijven is verplicht.

Datum

19 december 2018

17:00 - 21:00

Locatie

Design Museum Gent
Jan Breydelstraat 5

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Ministry of Makers

Prijs

gratis

Andere activiteiten