Tips van de meester synthetische materialen

VAKlab en MIA-H, Mode-Incubator Accessoires Hasselt organiseren samen een Tips van de meester rond synthetische materialen en technieken. De meester van dienst is Anita Evenepoel, een autodidact op gebied van vormgeving, juwelen, kostuums en textiel. Ze werd al meermaals gelauwerd voor haar zin voor experiment, haar gebruik van ongewone nieuwe materialen en de daardoor veranderende mogelijkheden. 

In deze Tips van de meester neemt Anita Evenpoel een kleine groep van vakmensen (max 8) mee op sleeptouw in de wondere wereld van synthetische materialen en technieken. Er wordt gestart met een theoretische uiteenzetting en nadien volgt de praktijk.

Programma

  • 21 juni: 18u30 — 21u30: Theoretische uiteenzetting om het algemene kader te scheppen in VAKlab, Kasteel van Bokrijk
  • 26 en 28 juni: 13u — 17u: Praktijkworkshops in MIA-H, Hasselt

Theorie wordt omgezet in praktijk. In het maaklabo van MIA-H ga je aan de slag met diverse technieken als lasersnijden, embossen, pliceren, sublimeren, etc. Deze Tips van de meester richt zich naar vakmensen met expertise in textiel. De meester bouwt verder op jouw vakkennis en expertise en werkt in de diepte, zo ga je in een korte tijd stevige stappen vooruit.

Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten door een korte beschrijving van jezelf en je vakkennis door te sturen. Belangrijke voorwaarde is dat je de drie sessies aanwezig kan zijn.

 

Datum

21 juni tot 28 juni 2018

Organisator

VAKlab

Prijs

gratis

Andere activiteiten