Trans4More

Ben jij ook nog al te vaak een gewoontedier? Want toegegeven, wanneer we iets gewend zijn, willen we dit meestal graag zo houden. Maar verandering komt in verschillende vormen keihard op ons af. Negeren is geen optie, er mee aan de slag gaan wel. Trans4MORE werpt een blik achter de schermen van de maatschappij van morgen. Groeien door verandering als individu, als team, als bedrijf, als maatschappij. Welkom op Trans4MORE!

Wat is Trans4MORE?

Trans4MORE is een laagdrempelig netwerkevent geïnspireerd op de Creatieve Proevertjes, een netwerkconcept dat drie edities kende en een gemiddelde van 250 bezoekers per avond bereikte. SPK en Thomas More slaan de handen in elkaar en zetten tijdens Trans4MORE transitie, verandering en transformatie centraal. De klemtoon ligt op inspireren, beleven en nieuwe ontmoetingen stimuleren.

Voor wie?

Trans4MORE richt zich naar ondernemers, leidinggevenden, medewerkers, beleidsmakers, actoren in de creatieve en culturele sector, studenten en alumni. Kortom iedereen die in de maatschappij van morgen het verschil wil maken.

Programma

Je ontdekt tijdens Trans4MORE transformaties op verschillende niveaus: individueel, team, bedrijf/organisatie en maatschappelijk. Zo valt er voor iedereen iets te beleven. Het event is hop-on hop-off: je kiest naar eigen voorkeur, interesse en goesting wat de avond zal brengen. 

Een greep uit het aanbod:

  • Storytelling: Kom luisteren naar verhalen van en voor ondernemers. Verhalen over winnen en verliezen, over leerpunten en mislukkingen. Verhalen over vallen en weer opstaan, over het leven van mensen en straffe ondernemers.
  • Showcasing: Laat je verrassen door de innovaties van morgen. Welke nieuwe technologieën komen op ons af? Wat zijn nieuwe ontwikkelingen? Nieuwe businessmodellen? Je kan het proefondervindelijk ontdekken.
  • Blind date: Schrijf je in voor een inspirerend één-op-ééngesprek met een aantal durvers uit onze samenleving.
  • Workshops: Ga zelf aan de slag!
  • Beleving: Vertrek op ontdekkingsreis en dompel je onder in een wereld vol creativiteit en innovatie.
  • Samenwerking: de proef op de som. We dagen je uit om één voedingsingrediënt naar keuze mee te brengen voor de receptie. Een chef-kok gaat met jouw ingrediënten culinair aan de slag: slaagt hij er in om met behulp van ieders bijdrage succesvol te zijn?

Blijf niet langer aan de zijlijn staan en neem het heft in handen: wij zijn met z'n allen de samenleving van morgen: Trans4MORE klinkt op 11/5 samen met jullie op de toekomst!

Datum

11 mei 2017

18:00 - 21:00

Locatie

Campus Blairon
Campus Blairon 800

2300 Turnhout, België

Toon op Google Maps

Organisator

SPK en Thomas More

Prijs

gratis

Andere activiteiten

Heb je een vraag, een probleem of zoek je een kritisch klankbord voor je creatief project?