Uitreiking Henry van de Velde Awards 22

Georganiseerd door
Flanders DC

De 32 Henry van de Velde Award-winnaars zijn bekend, maar wie gaat binnen elke categorie lopen met de Gold, Silver of Bronze Award? Noteer alvast 8 februari 2022, wanneer ook de Lifetime Achievement, Young Talent, Company, Ecodesign by OVAM en Public Gold Awards zullen worden bekendgemaakt.

Zoals elk jaar betekenen de Henry van de Velde Awards een kroon op het werk van ontwerpers en bedrijven die design op een slimme manier integreren in hun onderneming. Dit jaar zijn er 32 Henry van de Velde Award-winnaars, verdeeld over negen categorieën: Business Innovation, Consumer, Crafts, Design Research, Digital Product, Environment, Graphics, Habitat en Spaces.

Per categorie wordt op 8 februari een Gold, Silver en Bronze Award-winnaar bekendgemaakt. Ook is er goud te winnen in de categorieën Lifetime Achievement, Young Talent, Company, Ecodesign by OVAM en Public.

Helaas blijven, wegens de stijgende coronacijfers, de lopende maatregelen van kracht en zijn er slechts 200 mensen toegelaten in de Henry Le Boeuf-zaal in Bozar. Dat maakt dat we dus ook voor deze editie de uitreiking jammer genoeg niet kunnen openstellen voor het publiek. Volg op 8 februari vanaf 18u onze socialemediakanalen voor updates uit eerste hand.

Op henryvandevelde.be kan je na de uitreiking de 32 winnaars ontdekken.

Tentoonstelling

Naar aanleiding van de uitreiking van de Henry van de Velde Awards is er ook een tentoonstelling in de Foyers van Bozar waar alle gelauwerde ontwerpers, bedrijven en projecten een platform krijgen. De tentoonstelling gaat door van 9 februari tot 10 april 2022. De toegang is gratis.

Datum

8 februari 2022

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten