VOLZET Uitreiking Henry van de Velde Awards 23

Georganiseerd door
Flanders DC

Benieuwd welke ontwerpers, bedrijven en projecten naar huis gaan met een Henry van de Velde Gold Award 23? Kom op dinsdag 7 februari naar Bozar, want die avond worden de meest prestigieuze designawards van Vlaanderen uitgereikt. Schrijf je in voor 31 januari en ontdek als eerste wie de winnaars zijn in gezelschap van de Vlaamse designsector.

De uitreiking is jammer genoeg volzet. Wil je er toch heel graag bij zijn? Schrijf je dan in op de wachtlijst en wie weet komt er een ticket vrij!

De Henry van de Velde Awards tonen en bekronen Vlaamse ontwerpers, bedrijven en overheden en producten, diensten en systemen die design slim inzetten, met een positieve impact op de samenleving, het milieu en de economie. 

Op 15 november maakten we de 27 winnaars in de categorieën Business InnovationConsumerCrafts, Design ResearchDigital ProductEnvironmentGraphicsHabitat en Spaces bekend. Ontdek hier deze winnaars. Per categorie wordt tijdens de uitreiking op 7 februari de winnaar van de Gold Award bekendgemaakt. Je komt ook te weten wie de winnaars zijn in de categorieën Lifetime Achievement, Young Talent, Company, Ecodesign by OVAM en Public. 

Programma

  • 19u: Onthaal
  • 19u30: Uitreiking in de Henry Le Boeuf-zaal
    in aanwezigheid van Jo Brouns, Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw 

    gepresenteerd door Xavier Taveirne
  • 21u: Receptie en opening van de expo (Hortahal en Foyers)

Wil je er graag bij zijn? Inschrijven is gratis, maar noodzakelijk en kan tot 31 januari via deze link.

Expo en publicatie

Kan je er op 7 februari toch niet bij zijn? Of wil je nadien het werk van de winnaars eens rustig bekijken? Bezoek dan achteraf zeker de gratis tentoonstelling in de Foyers van Bozar. De tentoonstelling loopt van 8 februari tot en met 2 april. In de bookshop van Bozar, net als via de webshop van Flanders DC, zal de publicatie over de awards te verkrijgen zijn aan 10 euro.

Meer info over de jury, de winnaars en de vorige edities vind je op henryvandevelde.be

Organisatie: Flanders DC — Partners: VLAIO, Bozar, Z33, OVAM, Vlaamse Milieumaatschappij, Bokrijk

Wie zal aanwezig zijn? Check het Facebookevent / LinkedInevent

Datum

7 februari 2023

19:00

Locatie

Bozar
Ravensteinstraat 23

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten