UNIZO: Online Startersdag

Een hele dag lang schuiven er ondernemers en experts aan onze tafel om jou te adviseren bij de opstart van je onderneming. Wil je meer weten over onder andere boekhouding, e-commerce, of financiering? Wil je aan de slag als freelancer of meer weten of retail? Tijdens deze livestream staan er verschillende experten voor je klaar.

Van 9u tot 17u zitten er zo'n 30-tal experts voor jou klaar. Zij helpen je via onze chatbox met veel plezier verder bij al je specifieke vragen omtrent jouw ondernemingsavontuur.

Enkele sprekers

  • Simon Gryspeert (Project Manager Kennis en Tools bij Flanders DC)

"Waar je best wel wat tijd in steekt, is je financieel plan en je prijsbepaling. Veel starters, zeker in de creatieve sector, durven niet voldoende vragen voor hun werk. Wees ook realistisch over je verwachte omzet. Als je een goed becijferd plan hebt, weet je waar je echt naartoe moet werken en kan je op tijd bijsturen."

  • Nils Meyntjens (UNIZO doelgroepverantwoordelijke freelancers (Love To Be Free)

"Freelancers zijn zelfstandigen in hart en nieren. Ze kiezen doelbewust voor dit statuut. Voordelen zoals de persoonlijke vrijheid en autonoom kunnen werken, het zelf kiezen van opdrachten en het bepalen van de eigen agenda vormen daarbij doorslaggevende argumenten."

"Je business zonder branding is als een ongeslepen diamant. Alles is er! Maar buitenstaanders kunnen de schittering onvoldoende zien. Branding vraagt dat je bewust kiest om een aantal facetten op te blinken en te laten schitteren. "

Meer info over het volledige programma  met alles experts vind je hier.

Vind dit evenement op Facebook.

Datum

16 mei 2019

09:00

Organisator

UNIZO

Prijs

gratis

Andere activiteiten