Virtuele rondetafel: creativiteit en communicatie voor marketeers en bedrijfsleiders

Geen idee hoe je als marketingexpert de band met je klanten moet aanhalen nu je hen niet van dienst kunt zijn? Op woensdag 8 april organiseert Onlyhumans een virtuele rondetafel over communicatie en creativiteit voor marketeers en bedrijfsleiders. 

Wat?

Creativiteit en corona gaan perfect samen. Want hoewel – of beter: net omdát – events worden afgelast en heel wat winkels tijdelijk de deuren moeten sluiten, wint creatieve, correcte en krachtige communicatie nog aan belang. Nee, wat ze in Rusland ook mogen beweren: we hebben geen handje gehad in de verspreiding van het virus, maar Onlyhumans helpt je wel graag een handje.

Geen idee hoe je als marketingexpert de band met je klanten moet aanhalen nu je hen minder of even helemaal niet van dienst kunt zijn? Of hoe je als bedrijfsleider de teamspirit bij je thuiswerkend team hoog moet houden?

Neem dan deel aan deze (virtuele, dat spreekt voor zich) rondetafel over communicatie en creativiteit – tenminste, als je als marketeer of CEO door het professionele leven gaat, want het is echt de bedoeling om gelijkgestemden samenbrengen en zo gericht inzichten te delen.

Heb je een specifiek probleem of wil je van collega’s horen hoe zij hun marketing de komende tijd creatief gaan inzetten? Tijdens deze gratis rondetafelsessie hoor je misschien net dat ene idee dat jou de volgende weken erdoor haalt. De Onlyhumans-experts luisteren mee en doen je tips aan de (gewassen) hand.

Voor wie?

Voor marketingexperts en bedrijfsleiders.

Waar?

Schuif mee aan onze digitale tafel en ontdek de keukengeheimen van onze communicatie-experts en de andere deelnemers aan deze speciale editie.

Wanneer?

Deze gratis sessie vindt plaats op woensdag 15 april om 13u. Wacht niet te lang met inschrijven, want meer dan vijftien deelnemers passen er niet rond de tafel (of op Onlyhumans' scherm).

Andere plannen op dat moment, maar wel zin om op een latere datum aan te pikken? Laat het ook weten, misschien plant Onlyhumans meerdere sessies in rond dit onderwerp. 

 

Coronachecklist

Only Humans biedt daarnaast ook een coronachecklist aan die je, door 20 uitdagende en pertinente vragen te stellen, doet nadenken over hoe je met de nodige creativiteit tot snelle maar ook structurele oplossingen kan komen voor je marketing, je mensen, jouw klanten,...

Datum

22 april 2020

13:00

Organisator

Onlyhumans

Prijs

gratis

Andere activiteiten