VRT NXT

Deze zomer is de VRT van jou. Wil jij zelf iets maken? Een YouTubekanaal voor MNM? Een vlogreeks op de site van één? Of ben je een designer: wil je een tv-set ontwerpen of een logo? Wil je meewerken aan een programma op Stubru? Heb jij een geniaal idee, iets dat je nog nooit ergens anders gezien hebt? Of kan jij dat idee massaal verspreiden tot bij duizenden, nee, miljoenen volgers? Doe jij werkelijk alles met een smartphone: filmen, monteren, klank bewerken? Of wil je eens met écht grote camera's werken, of een app ontwikkelen?

Kom dan deze zomer experimenteren op de VRT. Ze maken plaats op radio, tv en online voor jouw ideeën. Ze voorzien coaches, maar vertel hen vooral hoe jij het wil aanpakken. Neem de boel daar over en toon hen hoe de toekomst van de media eruit ziet.

Overtuigd? Geweldig! Dan is het nu aan jou om hen te overtuigen. Ze zoeken 20 mensen met ideeën, goesting en skills. Ze verwachten dat je je vrij kan maken in juli en/of augustus. Blaas hen vòòr 26 maart omver met jouw inzending en wie weet, nodigen ze jou uit op één van hun castingdagen in een stad bij jou in de buurt tijdens de paasvakantie! Oh wacht, nog iets... het is betaald, YAAASSSSS!

Datum

26 maart 2018

Organisator

VRT

Prijs

gratis

Andere activiteiten