Wat is de waarde van design?

Georganiseerd door
Flanders DC

Ontdek in dit gratis webinar op 5 oktober hoe design niet alleen buitengewone producten, ervaringen en diensten voor mensen creëert, maar ook economische waarde voor organisaties, de samenleving en onze planeet genereert. Design is een drijvende kracht achter groei en duurzaamheid.

In dit webinar onthult Frans Joziasse hoe deze waarde tot stand komt door voortdurende investeringen in design. Kom te weten hoe je de waarde van design naadloos kunt integreren met (jouw) organisatiedoelstellingen en hoe je de bedrijfswaarde van toekomstige ontwerpinitiatieven nauwkeurig kunt voorspellen.

Leer hoe je investeringen in design met overtuiging kunt onderbouwen en de algehele waarde van design bij je klant of binnen je organisatie kunt verdedigen, terwijl je tegelijkertijd op projectniveau de impact ervan aantoont.

Ontdek hoe je een expert kan worden in het opbouwen van design-value-prognoses, met meetbare voordelen en kosten die resulteren in een positieve ROI. Dit is niet slechts een verantwoordelijkheid; dit is de kans om een cruciale vaardigheid te ontwikkelen die het verschil maakt en bedrijven kan helpen competitiever te zijn.

Dit webinar zal je zeker inspireren om de waarde van design op een andere manier te begrijpen, het potentieel te gebruiken én te communiceren naar anderen. Het webinar sluit af met een preview van het designmanagement programma dat Flanders DC samen met PARK zal organiseren in 2024.

Spreker

Frans Joziasse is de medeoprichter van PARK, een consultancybureau dat bedrijfs-, en designleiders helpt om design te gebruiken als een strategisch voordeel. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het overbruggen van de kloof tussen design en het bedrijfsleven, en het creëren van unieke oplossingen voor zijn klanten, zoals LEGO, Datev, Elan, Haleon en Bosch. Hij is gepassioneerd door design en leiderschap en wil op die manier een positieve impact hebben op de wereld.

Voor wie?

Voor designers, design- en innovatiemanagers en bedrijfsleiders die de waarde van design beter willen begrijpen, gebruiken en communiceren. 

Praktisch

  • Donderdag 5 oktober 2023, van 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf​​​

Dit webinar vindt plaats via Zoom. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Datum

5 oktober 2023

10:00 - 11:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten